Transport

Fourage-Weihandel Toontje Hendriks BV heeft de beschikking over een uiterst modern wagenpark, met name de opleggers zijn zeer goed ingericht op het specifieke vervoer van vochtrijke producten. Alle opleggers zijn voorzien van een automatisch RVS-reinigingssysteem, waardoor het mogelijk is de opleggers, indien noodzakelijk, ten allen tijde te reinigen.

Door middel van een speciale laad- en lostoepassing kan de oplegger in een zeer kort tijdsbestek geladen of gelost worden. Vanwege de in het GMP-handboek vastgelegde procedures m.b.t. de controle op, en de naspeurbaarheid van de produkten is de voorafgaande lading van een vrachtwagencombinatie direct te traceren. In een historisch overzicht worden zaken als datum, tijd, produkt, km-stand, leverancier e.d. nauwkeurig geregistreerd.

Tevens heeft Fourage-Weihandel Toontje Hendriks BV de beschikking over een aantal kiepopleggers voor het vervoer van losse grondstoffen. Alle transportwerkzaamheden van Fourage-Weihandel Toontje Hendriks BV vallen onder de GMP+-transport kwaliteitsborging. (klik hier voor ons certificaat.)